Kirjoittajasta ja blogista

Olen töissä eräässä isossa eteläsuomalaisessa V:llä alkavassa kaupungissa. Äidinkielen opettajan leipätyön lisäksi toimin alueellisena verkkopedagogiikan tukihenkilönä. Koulutan ja opastan muita opettajia tvt:n mielekkäässä opetuskäytössä kaupungin sisällä sekä jonkin verran freelance-meiningillä muuallakin. Yritän päivittää osaamista tällä alueella ja testailla uusia tapoja oppia ja opettaa. Näin mielenkiinto säilynee opettajanpöydän molemmin puolin.

Tiedän, että monia muitakin bloggaajia samoista aiheista. Teitä haluaisin löytää ja saada teiltä kommentteja. Verkostoituminen on vain hyväksi. Toivottavasti osaan tuoda uusia ajatuksia myös vertaiskouluttajan/-tuen näkökulmasta. Toki asiat ja ideat rönsyilevät joskus asiasta ohikin – sen sallinette.

Janne Saarinen

saarisjanne (at) gmail.com

 

5 responses to “Kirjoittajasta ja blogista

  1. Moi! Tämäpä kiinnostava blogi! Juuri verkostoitumismielessä kerron, että olen itse vaan ihan tavallinen äikänope luoteiselta Uudeltamaalta. Olen ollut aiemmin töissä ilmeisesti siinä samassa eteläsuomalaisessa V:llä alkavassa kaupungissa, maineikkaalla K:lla alkavalla yläkoululla 🙂 Nykyisin opetan siinä lähistöllä olevassa V:llä alkavassa maaseutukunnassa. Käytän itse mielelläni kaikenlaista tekniikkaa opetuksessani ja kertoilen kokemuksistani omassa blogissani http://openapua.blogspot.com/

    • Verkostoituminen on a ja ö. Blogisi olen jo aiemmin löytänyt ja wikeihisi tutustunut ja niitä mainostanut äikän opettajille kouluilla kiertäessäni.

  2. Moi! Huomasin, Janne, postauksesi Openpäivytysblogista. Verkostoitumismielessä olen myös liikkeellä. Olen äikän ope Oulusta ja opetan pienessä maaseutukoulussa, sekä yläkoulussa että lukiossa. Lopettelen opintojani Oulun yliopiston Edutool-opinnoissa. Blogini on http://letopinnot.wordpress.com.

  3. Hei Janne, tosi hyvä blogi! Olen naapurikunnasta (E-kaupunki) ja toimin yläkoulun tyttöjen liikunnanopettajana sekä oman kouluni Fronter-vastaavana sekä myös kaupungin kouluttajana. Olen luomassa opettajien Fronter-koulutus pakettia ja heti linkitin tekstisi koulutuksen etukäteistehtäviin 🙂 Minusta olisi hienoa kuulla lisää miten teidän TVT- ja oppimistekniikat-kurssi sujuu. Malli on todella hyvä ja samanlaista voisin alkaa kokeilemaan myös omassa koulussani.
    Bloggaamaan ja twiittaamaan en näissä TVT-asioissa ehdi, vaikka harjoittelinkin blogin pitämistä remonttiprojektin osalta 🙂 Aikani kuluu nyt aikalailla tiiiviisti liikunnan ja TVT-yhdistämisasioiden eteenpäin viemisessä sekä Fronterin-salaisuuksiin perehtyessä.